1 dilim ev keki mutluluğu

1 dilim ev keki mutluluğu

Gordion AVM’DE Ege Günlüğü’nün açıldığını görünce çok sevindim. İşletmecisi meydana iştirak eden Hayriye ve Tülay hanımlarla tanıştıktan ardından koyu bir sohbete daldık. Markanın kurucusu Bülent Yergin beyefendiyi de orada görünce bu haftanın davetlisi olarak Ege Günlüğü’nü ağırlamaya hüküm verdim. Yeme içme kültürümüz; tarladan sofraya iştirak eden ürünlerin her evresinde ve yemeğin bizim amaçlı dile getirdiği kıymetler noktasında başı döndürücü bir süratle değişiyor. Arı, berrak, temiz gıda kullanımı yerini çabuk, karma karışık, birden fazla işlenmiş ürünün meydana getirdiği bir sofraya bıraktı. Çağdaş dünyanın sunduğu bir porsiyon yemeği yediğimizde doğruca ve endirekt olarak yüzlerce üstelik yüzlerce katkı maddesini de tüketmiş oluyoruz. Çok zaman yüklü olarak renkli fastfood

dükkanların yer aldığı alım satım merkezlerinde aç kaldığım, öğün ertelediğim olmuştur. Bu sebeple 1 dilim temiz ev keki ya da katkısız bir kase çorba alabileceğim bir mecranın olması beni çok deşarj oluyor. Gordion Ege Günlüğü’nü bununla birlikte iki komşu ve yakın dost meydana iştirak eden Hayriye ve Tülay hanımlar açmış. “Emekli olduktan ardından bir zaman dinlendik, gezdik ama bir defa iş yaşamına alışan birey üretmeden duramıyor”diyen bayanların karayolu bir seyahatte Ege Günlüğü’yle çakışmış ve lokanta açmaya hüküm vermişler. Her işletme emek verilerek bir çocuk benzeri hazırlanır ve kocaman coşkuyla yaşama başlar. Artık 1 haftalık meydana iştirak eden Ege Günlüğü amaçlı bayanların gözünde bu coşkusu, enerjiyi rastlamak harika.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir